TrendNxt Jenkins L2 Set 2 | Wipro TrendNxt Dumps | Wipro

0

TrendNxt Jenkins L2 Set 2 | Wipro TrendNxt Dumps

Disclaimer: The primary purpose of providing this solution is to assist and support anyone who are unable to complete these courses due to a technical issue or a lack of expertise. This website's information or data are solely for the purpose of knowledge and education.

Make an effort to understand these solutions and apply them to your Hands-On difficulties. (It is not advisable that copy and paste these solutions).

The below PDF contains TrendNxt Jenkins L2 Set 2 | Wipro TrendNxt Dumps | Wipro.

1) Which of the following commands is used to make the build fail immediately if any tests fail in ANT

ANS-  haltonfailure


2)Various test techniques are

ANS- Mocking


3) Performance tests run by?

a) Simulating load on your application

b) Simulates action of client applications

c) measuring the response time as  the number of

d) all of the above

ANS- all of the above


4)How do you configure Jenkins to skip the test in Junit?

ANS- @ignore


5) How will you automate your unit and integration tests by specifying a goal?

ANS- mvn verify


6) Build history metrics plugins calculates metrics for all the builds once installed

A)Mean time to failure (MTTF)

B)Mean time to Recovery (MTTR)

C)Standard deviation of build times

a)A & B

b)A & C

c)B & C

d)All of the above

ANS- all of the above


7) Static Analysis collector plugin does not provide?

ANS- Total number of bugs and warnings

8) How do you generate findbugs reports?

a)Mvn site

b)Mvn site findbugs

c)Mvn findbugs findbugs

d)Both a and c

ANS- both  a and c


9) Checkstyle,Findbugs,PMD are all ?

ANS- Code Analysis Tool


10) What does the code coverage report provide?

ANS- displays the calculated coverage percentage based on the unit tests written.


11) How do you run groovy scripts in Jenkins server?

ANS- use Script Console


12) You need to execute a shell script (/usr/bin/prepare-env) just before a Linux slave is started. How do you achieve this?

ANS- use the E prefix  Start Slave Command __ configuration option on the slave configuration


13) What does of executors indicate for Jenkins configuration?

ANS-  Total number of concurrent jobs executions that can take place on the Jenkins machine


14) For serial executions of Job , it needs to connect each ?

ANS-  upstream job to  a downstream one with <invoke>


15) What plugins can be used for binary repository?

ANS- Artifactory


16) The Jenkins jobs are internally stored in which format?

ANS- JSON


17) The Jenkins logs are stored bydefault in?

ANS- /var/log/Jenkins.log


18) You are asked to obtain the config.xml of a folder from a script or HTTP client  using the Jenkins remote API. The folder exists at the root of a Jenkins master. Which URL pattern is correct?

ANS- root/job/myFolder/config.xml


19) There are dev, main and release branches followed in the development team. You need to setup built from all branches for CI, you will?

ANS- set branches to build as blank(**)


20) How to execute windows batch command from  a job?

ANS-  Go to the build section and click on Add build step? Execute windows batch command

(getButton) #text=(Download PDF Here) #icon=(download) #color=(#1bc517)



**************************************************
Credit for the above notes, goes to the respective owners. 

If you have any queries, please feel free to ask on the comment section.
If you want MCQs and Hands-On solutions for any courses, Please feel free to ask on the comment section too.

Please share and support our page!

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !

Join Telegram Channel

Join MNCAnswers To Get Instant Updates

Join Telegram Channel