Application Testing Questions and Answers Dumps | Wipro TrendNxt Dumps

0

Application Testing Questions and Answers Dumps | Wipro TrendNxt Dumps


Disclaimer: The primary purpose of providing this solution is to assist and support anyone who are unable to complete these courses due to a technical issue or a lack of expertise. This website's information or data are solely for the purpose of knowledge and education.

Make an effort to understand these solutions and apply them to your Hands-On difficulties. (It is not advisable that copy and paste these solutions).

The below answers contains Application Testing | Mock Test


1. Which of the following is true for Decision Table based testing ? 

a. Suitable for End to End Test Case design b. Suitable when conditions are dependent on each other c. Suitable when conditions are independent of each other d. Suitable for data driven tests

Answer : Suitable when conditions are independent of each other

2. Which of the following is not used for Test Data Management ? 

a. Test Automation Script b. Excel Sheets c. XML Files d. Database

Answer : Test Automation Script 

3. Which of the following is not true abouyt Model based testing ? 

a. Not suitable for Screen Level / UI Test Cases b. Suitable for generation of end to end test cases where the flow branching is complex c. Reduced Test Case Desigh Effort d. Test Case Maintenance effort is reduced

Answer : Reduced Test Case Desigh Effort 

4. Which of the following is not part of Model based Testing approach ?

a. Requirements are captured as models b. The model contains the functional flow/sequence and the entity names with operations c. XMI File is generated from the Model d. Test Cases are written manually into the models

Answer : Test Cases are written manually into the models 

f

5. Which of the following layer will not form part of Batch Applications? a. Data Layer b. GUI Layer c. Business Layer d. None of the above

Answer : GUI Layer

6. Which of the following is not true regarding Legacy Architectures?

 a. Batch Applications do not have a presentation layer b. Batch Jobs require lesser user intervention for running, compared to other transactions. c. Legacy Applications do not have a presentation layer d. A typical legacy application consists of Online Screen Transactions as well as Batch Jobs.

Answer : Legacy Applications do not have a presentation layer 

7. Which of these is not a valid purpose for reporting defects? a. To correct the defects b. To report the status of the application c. To improve the development process d. To show test coverage

Answer : OPTION4 

8. Which of these is not a best practice for defect management?

 a. automate the capture and analysis of information whereever possible b. strive to correct every reported defect before release c. make defect management a risk-driven process d. prevent defects

Answer : OPTION4 

9. Which Requirement capturing technique is Highly focused, and in-depth information is obtained from the perspective of each stakeholder? 

a. Interview with Stake Holder b. Brainstorming c. Use Cases d. Prototyping

Answer : OPTION1 

10. Which one of the following is not a benefit of Requirements Modeling? a. Effort Reduction in Capturing Requirementss b. Improvement in Quality of Requirements Capture Activit c. Helps the analyst to identify gaps and ask important questions d. Pictoral representation enables easier understanding of requirements

Answer : OPTION1

(getButton) #text=(Download PDF Here) #icon=(download) #color=(#1bc517)



**************************************************
Credit for the above notes, goes to the respective owners. 

If you have any queries, please feel free to ask on the comment section.

If you want MCQs and Hands-On solutions for any courses, Please feel free to ask on the comment section too.

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !

Join Telegram Channel

Join MNCAnswers To Get Instant Updates

Join Telegram Channel